Klaus Iohannis, moment EMOŢIONANT în Germania. Cu cine s-a întâlnit

| 26 feb, 10:26

Klaus Iohannis a avut o întâlnire emoţionantă în Germania, ţară în care efectuează o vizită oficială. Potrivit România TV, Klaus Iohannis s-a întâlnit cu părinţii săi, la Berlin.

Klaus Iohannis şi-a revăzut părinţii, cu ocazia vizitei oficiale pe care o efectuează în Germania.

Conform sursei citate, părinţii preşedintelui, care locuiesc la aproximativ 300 de kilometri de capitala Germaniei, au mers la Berlin, pentru a se întâlni cu Klaus Iohannis.

În Germania, Klaus Iohannis are programate întrevederi cu preşedintele Joachim Gauck, dar şi cu Angela Merkel, cancelarul german.

Înainte de începerea vizitei oficiale, preşedintele a declarat că este extrem de bucuros să aibă această primă vizită oficială şi a precizat că printre subiectele pe care le va dezbate împreună cu oficialii germani se numără perspectiva aderării României la spaţiul Schengen, consolidarea relaţiilor bilaterale dintre România şi Germania, precum şi evoluţiile în materie de siguranţă naţională.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, declaraţii despre vizita în Germania

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 feb, 13:57
marginean
ha, ha, ha, parintii lui sunt acasa la ei, nici vorba sa mearga la Berlin, de-abia s-au vazut de Craciun.
26 feb, 13:28
loci
coment
aic lanoi in romanica nici dumnezeu nu este capabil sa faca ordine
26 feb, 12:07
hollywood
Se pare ca toti securistii instruiti sa ajunga presedinti au facut cursul de ,, sa dam lacrimi la comanda ,, cind suntem priviti de fraieri ...
Adica el cu 6 case fara copii statea departe de ma-sa si ta-su el in Romania in Germania si nu s-au vazut de 25 de ani , parca am fi la revederea familiilor despartite intre Coreea de Nord si Coreea de sud ...........
KLAUS sa faca bine si sa ceara banii 18 miliarde euro datoria Gerrmaniei la Romania si dupa aia sa plinga ca un scolar cu note proaste in carnet.
26 feb, 11:34
dan slugarescu
momentan,nu apare autorul articolului...
ar putea fi unul dintre pupincuristii lui Ponta care il acuzau pe Iohannis ca are viloi in Germania,ca a traficat nu stiu ce,ca e etnic neamt
la Obiectiv.info
acum,cu aceeasi ravna face invers
deontologie la maxim
ps:daca nu este acelasi,imi cer scuze...asta in mod sigur va ajunge mare jurnalist...sunt emotionat aproape pana la lacrimi

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ