Klaus Iohannis, scos oficial din casa pe care a pierdut-o în instanță

| 04 apr, 15:39

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sibiu a solicitat pe 25 martie radierea din cartea funciară a dreptului de proprietate al soților Iohannis în cazul imobilului din centrul Sibiului pe care aceștia l-au pierdut în instanță acum cinci luni

Iohannis a pierdut casa în noiembrie, sentința venind după 16 ani de procese, în care instanțe din Sibiu, Alba, Brașov și București au înclinat dreptul de proprietate când într-o parte, când în alta.


De la pronunțarea deciziei definitive și până în prezent, familia Iohannis a continuat să încaseze venituri din închirierea imobilului.


AJFP a mai cerut și suplimentarea certificatului de moștenitor legal al statului român, pentru că, la data emiterii acestui certificat, situația imobilului era incertă, cauza aflându-se încă pe rolul instanțelor de judecată. După efectuarea acestor operațiuni, imobilul va fi evaluat și pus în vânzare.


Preşedintele Klaus Iohannis a mai deţinut un imobil în centrul Sibiului asupra căruia, în urmă cu mai mulţi ani, magistraţii i-au retras dreptul de proprietate printr-o decizie definitivă. Ei au stabilit că locuinţa a fost obţinută în baza unor documente care s-au dovedit a fi false.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 apr, 07:42
Florin
Venituri suplimentare
Sistem nou de lucru acasa!
Pentru timpuri moderne, metode moderne de castig! Acum exista mijloace pentru toti! Te asteptam in echipa noastra! Iti oferim instruire gratuita si de cea mai buna calitate, precum si un sistem performant de completare in timpul liber a veniturilor tale. Trebuie doar sa te hotarasti acum! Cere mai multe informatii la adresa de email: [email protected]
04 apr, 19:34
gheorghe
afacere
Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte:
- spirit de echipa;
- cunostinte minime operare calculator (word, navigare internet);
- deschis spre nou si spre autodezvoltare;
- persoana pozitiva increzatoare in fortele propii;
- experienta si varsta nu conteaza in aceasta afacere;
Se ofera:
- perspectiva afirmarii intr-un domeniu dinamic si modern;
- posibilitatea de ascensiune profesionala;
- venit motivant pe masura realizarilor.
Detalii la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ