Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş participă la parada militară de Ziua Naţională din Bucureşti

| 30 noi, 15:37

Preşedintele Klaus Iohannis va participa marţi la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Bucureşti, la care va fi prezent şi premierul Dacian Cioloş, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului va transmite marţi, de la Palatul Cotroceni, de la ora 10,00 un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României, iar de la ora 11,00 va participa la parada militară din Piaţa Constituţiei. 

Tot marţi, preşedintele Iohannis are o videoconferinţă cu militari români aflaţi în teatrele de operaţii, iar apoi va participa la ceremoniile de înaintare în grad a unor ofiţeri şi de decorare a unor membri ai Academiei Române, a postului Radio France Internationale România, precum şi a reprezentanţilor Agenţiei Spaţiale Române.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ