Klaus Iohannis: Victor Ponta este foarte belicos. Unii confundă sediul propriu cu gara

| 26 oct, 19:40

Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa premierului Victor Ponta după ce acesta l-a numit ”cetățean” și că a mers la Bruxelles ca ”surda la horă”.

"Eu îmi fac treaba, dar în ce priveşte afirmaţiile premierului, dl Ponta este foarte belicos în ultima vreme şi impresia mea este că prin această atitudine crede că oamenii uită faptul că este judecat penal pt fals în înscrisuri, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani", a declarat Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: L-am sfătuit pe domnul vicepremier Oprea să-şi dea demisia

Întrebat care va fi colaborarea in continuare cu un Guvern condus de un om căruia i-a cerut demisia și un vicepremier căruia i-a recomandat demisia, președintele a răspuns că ”instituțional complexă”.

Cât despre atmosfera politică actuală președintele a afirmat că relația cu instituțiile merge. "Comunicarea instituţională funcţionează şi o să am grijă eu să funcţioneze şi în continuare, chiar dacă unii confundă sediul propriu cu locuri precum gara sau altele, unde se foloseşte un limbaj colocvial", a declarat şeful statului.

Citeşte şi: Ponta: Iohannis merge la Bruxelles ca surda-n horă!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 oct, 13:43
Alina
loc de munca
Oferim sansa unui castig substantial. Nu ratati oportunitatea de a va rotunji veniturile prestand o activitate usoara, muncind la domiciliu. Aveti nevoie de cunostinte minime de utilizare a calculatorului si internetului. Plata castigurilor este garantata prin contract legal de comision oferit din prima zi. Pentru detalii trimiteti un mail cu textul PROIECT la adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ