Victor Ponta: Oprea NU îşi dă demisia. Iohannis PROFITĂ de moartea unui tânăr pentru a-şi pune propriul Guvern

| 26 oct, 21:48

Premierul Victor Ponta i-a dat replica preşedintelui Klaus Iohannis, luni seara, la România TV, după ce şeful statului a anunţat că l-a sfătuit pe Gabriel Oprea să îşi dea demisia.

Citește și: Klaus Iohannis: L-am sfătuit pe domnul vicepremier Oprea SĂ-ŞI DEA DEMISIA. Comunicarea pe accident a fost CATASTROFALĂ


Victor Ponta a precizat, la România TV, că a discutat cu Gabriel Oprea despre accidentul în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină.

"Sigur că am discutat. Cum vi s-ar părea dacă l-aș chema mâine la mine pe dl Mihalache și i-aș cere să își dea demisia? Probabil va spune la fel: vă multumesc de sfat, dar nu îmi dau demisia.

Evident că este o tragedie, un tânăr și-a pierdut viaţa. (...) Ce consider anormal este că de la o tragedie ajungem la ce se întâmplă în mod constant: cei de la PNL şi chiar şi dl Iohannis profită de moartea cuiva.

Citește și: Gabriel Oprea, după întâlnirea cu Klaus Iohannis: Nu demisionez, nu sunt vinovat

Tragedia, supărarea și cercetarea de către organele statului este legitimă. (...) Chiar si dl Iohannis personal, doamna Gorghiu, dl Blaga, dl Predoiu i-au făcut o curte teribilă dlui Oprea: să trădeze Guvernul și să voteze cu ei. Deodată a devenit inamicul public 1. Acesta mi se pare un mod de a face politic oribil.

Cred că preşedintele vrea să profite de orice ocazie, chiar şi de moartea unui tânăr, pentru a-şi pune Guvernul domniei sale. Ceea ce ce mi se pare de un cinism extraordinar", a declarat Victor Ponta, la România TV.

Întrebat dacă Gabriel Oprea îşi va da demisia, după intervenţia lui Iohannis, Ponta a răspuns negativ.

"Reacţia preşedintelui are legătura cu majoritatea parlamentară, nu cu ceea se întâmplă. (...) Nu îşi va da demisia pentru că nu se consideră vinovat şi pentru că este o anchetă în curs", a arătat premierul.

Citește și: Declaraţiile lui Gabriel Oprea în cazul poliţistului mort, preluate de New York Times şi Washington Post

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ