Miron Cozma, ADEVĂRUL despre Gabriel Oprea

| 27 oct, 12:04

Miron Cozma a dezvăluit marţi cum l-a cunoscut pe Gabriel Oprea. Relaţia lor este veche şi a ieşit recent la iveală, după apariţia în presă a unor imagini cu Gabriel Oprea urcând în maşină cu Miron Cozma sau participând împreună la petreceri.

Miron Cozma neagă că Gabriel Oprea ar fi fost garda sa de corp şi supne cum l-a cunoscut. Mai precis, Oprea i-ar fi fost prezentat de avocatul Ion Neagu, nume celebru, dar discret în acelaşi timp. Cozma a rememorat aceste fapte marţi, la Parchetul General, unde a fost chemat pentru audieri în Dosarul Mineriada.

Miron Cozma: Gabriel Oprea nu a fost bodyguardul meu, eu sunt luptător de aikido, băieţii mei erau valoroşi. L-am angajat vicepreşedinte la clubul de fotbal Jiul, atât a fost...

Reporter: Se pricepea la fotbal?

Miron Cozma: Nu prea (râde). Eu ştiu la ce se pricepea... eu spun adevărul. În 1990 mi-am dat seama că în minerit e greu să mă bată cineva... trebuia să învăţ lege... şi bătaie... bătaie ştiam. Trebuia să ştiu lege şi finanţe, la momentul acela Vlad Soare (ex-preşedinte Bancorex - n.r.) era profesorul meu de finanţe, nu ştia nici Văcăroiu de unde ştiu eu nişte lucruri. Eu mergeam cu soluţia şi revendicarea. L-am luat pe dl avocat Neagu, dl Neagu care era o personalitate şi e şi acuma, şi am mers la domnia sa. Îmi prezintă un băiat de perspectivă, Gabi Oprea, şi l-am angajat la clubul Jiul... era maior. L-am angajat, dacă m-a rugat dom profesor să-i găsesc de lucru... el era în relaţia cu Federaţia aici la Bucureşti, aveam nevoie de un om care să relaţioneze cu federaţia.

Citeşte şi: MIRON COZMA: Eu am oprit exodul minerilor. Iliescu a îmbrăcat minerii în soldați

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 oct, 12:18
mariana
Cum sa faci bani online! In aceste timpuri este nevoie sa inveti rapid cum sa faci bani online! Profita si tu imediat de acest sistem care te indruma pas cu pas si te invata cum sa faci bani online! Incepe urgent sa te instruiesti cum sa faci bani online! Noi, cu o echipa dinamica si tanara, suntem alaturi de tine si te ajutam cu cea mai mare seriozitate sa reusesti! Numai cand doresti cu cea mai mare seriozitate sa schimbi ceva in viata ta, cauta-ne la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ