PNL a depus la Senat o moţiune simplă împotriva lui Gabriel Oprea

| 27 oct, 11:01

Opoziţia a depus, marţi, la Senat moţiunea simplă îndreptată împotriva ministrului de Interne, Gabriel Oprea, informeaza Agerpres.

Documentul, intitulat "Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganţă, abuz şi dispreţ în desfăşurarea funcţiei publice", este semnat de 49 de senatori liberali şi neafiliaţi. 

"În numele grupului PNL şi a câtorva senatori neafiliaţi, doresc să vă înmânez în mod oficial moţiunea simplă cu denumirea 'Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganţă, abuz şi dispreţ în desfăşurarea funcţiei publice'. (...) Adaug faptul că acest gest politic al grupului parlamentar al PNL este făcut astăzi ca urmare a atenţiei deosebite pe care opinia publică o are faţă de abuzuri grosolane, în formă continuată, pe care acest înalt demnitar al statului român le face în ultima vreme şi, aţi văzut, culminând cu decesul unui poliţist aflat în coloana sa oficială, în opinia noastră, într-un mod ilegal", a anunţat viceliderul grupului senatorial al PNL, Octavian Motoc, în debutul şedinţei plenului Senatului. 

Potrivit preşedintelui de şedinţă, vicepreşedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, data la care va fi dezbătută şi supusă votului senatorilor va fi stabilită de către preşedintele Camerei superioare, Călin Popescu-Tăriceanu.

Citeste si: Cristian Tudor Popescu: Klaus Iohannis ştia că Gabriel Oprea nu-şi va da demisia

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 oct, 11:04
bianca
bani pe net
Castiga bani! In premiera absoluta la nivel mondial! Castiga bani si bucura-te de timpul tau liber! Un nou sistem, impecabil de eficient, te ajuta sa-ti cladesti un viitor mult mai bun! Castiga bani cu cel mai revolutionar program de lucru part-time la domiciliu! Te ajutam pas cu pas sa castigi! Cere acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ