Sute de persoane au protestat în Piața Victoriei împotriva vicepremierului Gabriel Oprea

| 26 oct, 21:25

Pentru a doua zi consecutiv sute de bucureșteni au protestat în Piața Victoriei din Capitală împotriva vicepremierului Gabriel Oprea.

Cei prezenți au cerut demisia lui Oprea, ca urmare a accidentului în care un polițist din coloana sa oficială și-a pierdut viața săptămâna trecută. Potrivit Jandarmeriei, protestul a durat între orele 18,00 și 20,00 și nu s-au înregistrat incidente.

Aceasta este cea de-a doua zi de proteste, după ce circa 1.000 de persoane au ieșit în stradă duminică pentru a cere demisia lui Gabriel Oprea, relatează Agerpres.

Citește și:  Protest în Capitală. Sute de oameni i-au cerut DEMISIA lui Gabriel Oprea

Poliția Capitalei a anunțat joi că polițistul care a decedat pe 20 octombrie în urma unui accident de motocicletă se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

Potrivit sursei citate, polițistul Bogdan Cosmin Gigină se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu specifice poliției rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil și fix de fluidizare a traficului rutier în București, asigurând deplasarea în siguranță a coloanei oficiale, precum și a celorlalți participanți la trafic.

Citește și:  Klaus Iohannis: L-am sfătuit pe domnul vicepremier Oprea SĂ-ŞI DEA DEMISIA. Comunicarea pe accident a fost CATASTROFALĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ