Constantin: Oprea va clarifica situația privind accidentul în care a murit polițistul Gigină

| 26 oct, 14:51

Copreședintele ALDE Daniel Constantin a declarat, luni, că vicepremierul Gabriel Oprea va clarifica împrejurările în care s-a produs accidentul soldat cu moartea polițistului Bogdan Gigină care se afla în coloana oficială a acestuia.

"Eu cred că e o situație pe care (Oprea — n.r.) o va clarifica. Cred că a început să o clarifice și o va clarifica, sper eu, destul de bine astfel încât toată opinia publică să aibă o imagine foarte clară vizavi de ce s-a întâmplat atunci. Pe de altă parte, sigur că și cei din Justiție au datoria să clarifice cât mai repede și sunt convins că o vor face", a spus Constantin, la sediul ALDE.

El a arătat că tot acest caz a stârnit "foarte multă compasiune" și e normal într-un astfel de moment ca toată opinia publică să fie foarte atentă. "Cred că partea de comunicare e cea mai importantă", a adăugat liderul ALDE.

CITEŞTE ŞI Gabriel Oprea: Din respect pentru familia îndurerată am ales să nu fac declaraţii imediat după accident

Daniel Constantin a spus că nu a beneficiat niciodată de coloană oficială cu excepția vizitelor externe, pentru că nu a solicitat niciodată acest lucru.

"Au fost coloane oficiale în sensul că au fost vizite externe, lucruri de genul acesta. N-am beneficiat niciodată. (...) Nu am solicitat vreodată acest lucru, decât atunci când am avut vizite externe, atunci când sigur că e normal să se întâmple astfel", a afirmat Constantin.

Întrebat dacă întoarcerea de la o vizită sau de la o întâlnire cu o coloană oficială e un lucru normal în România, copreședintele ALDE a precizat că acestea sunt lucruri pe care trebuie să le clarifice Justiția.

Pe de altă parte, întrebat dacă este bine pentru Executiv faptul că Gabriel Oprea a rămas în Guvern, Daniel Constantin a spus că acest subiect se va discuta în cadrul coaliției.

"Sunt lucruri care se vor discuta și în coaliție, sunt poziții care se vor lua în perioada imediat următoare. Cred că trebuie să judecăm cu foarte mare atenție tot ce s-a întâmplat și tot ce se va întâmpla de acum înainte", a spus Constantin.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ