HALUCINANT! Concurs pe pagina UNPR: Distribuie comunicatul despre moartea poliţistului şi poţi câştiga o vacanţă la Veneţia

| 26 oct, 16:42

Echipa de comunicare a UNPR a demarat un concurs pe Facebook, la scurt timp după declaraţiile vicepremierului Gabriel Oprea despre accidentul în care a murit poliţistul Bogdan Gigină.

Astfel, în cadrul concursului, cei care distribuie declaraţia lui Gabriel Oprea dar şi comunicatul dat de sindicatul poliţiştilor pot câştiga o excursie la Veneţia, un weekend pe Valea Prahovei sau o cină.

Citeşte şi: DECIZIE PNL: Moţiune simplă împotriva lui Oprea la Senat şi comisie de anchetă la Cameră

Ministrul Afacerilor Interne a făcut luni primele declaraţii cu privire la accidentul în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină. Gabriel Oprea a afirmat că speculaţiile că a încălcat legea sau că a folosit dispozitivul de însoţire în trafic fără temei legal sunt "complect nefondate", fără însă să precizeze în baza cărei legi a folosit coloana oficială.

Citeşte declaraţia integrală a ministrului Gabriel Oprea AICI

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 oct, 14:01
Stick
Nu se poate...
cat de jos au ajuns sa ..."joace" !!! Murdar ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ