Gabriel Oprea, despre moartea poliţistului din coloana oficială: Am fost la instituţii ale statului român

| 27 oct, 13:54

Gabriel Oprea a dat din nou câteva răspunsuri la întrebările ziariştilor despre accidentul din seara zilei de 20 octombrie. El a fost înconjurat de presă la întâlnirea UNPR, însă nici de această dată Oprea nu a fost mai clar în privinţa felului în care s-au desfăşurat evenimentele în acea seară.

Gabriel Oprea a refuzat încă o dată să spună de unde venea sau încotro se îndrepta în seara respectivă. "Instituţii ale statului", a fost singura lui remarcă, fără să precizeze dacă este vorba despre instituţii din domeniul securităţii naţionale, ceea ce i-ar da dreptul de a avea coloană oficială din postura de ministru.

"Eram la serviciu, se va dovedi de unde am venit. La Parchet trebuie să spunem aceste lucruri. Am fost la instituţii... din respect pentru dvs m-am oprit şi am răspuns... Am fost la instituţii ale statului român. Se va spune la Parchet", a declarat Gabriel Oprea, potrivit RomâniaTV.

Totodată, el a admis că în urmă cu o lună a mai avut loc un accident în coloana sa, fiind implicat tot un motociclist.

Reporter: A fost luna trecută un alt accident?

Gabriel Oprea: Era antemergător.

Ministrul de Interne susţine că maşinile şi motocicletele ministerului nu au probleme tehnice, pentru că altfel nu ar avea voie să iasă în trafic.

"S-au făcut investiţii, toate aceste motociclete sunt noi. Nu au voie să iasă decât dacă indeplinesc criteriile tehnice", a afirmat Oprea.

Gabriel Oprea a refuzat să dea alte amănunte, spunând că va da declaraţii procurorilor.

"Nu este problema mea care este viteza (coloanei oficiale - n.r.), o va stabili Parchetul. Nu avem voie, conform legii, sa vorbim detalii din dosarul penal. Nu avem nimic de ascuns, eram la serviciu. Tragedia este ca a murit un coleg in timpul serviciului", a mai spus Oprea.

Gabriel Oprea a avut marţi o şedinţă de urgenţă cu parlamentarii UNPR.

Citeşte şi: Gabriel Oprea, după întâlnirea cu Klaus Iohannis: Nu demisionez, nu sunt vinovat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ