La 95 de ani, Radu Beligan joacă pe scena Teatrului Naţional Bucureşti în Egoistul

| 03 dec, 2013

Admiratorii îl pot vedea pe Radu Beligan pe scena Teatrului Naţional Bucureşti în 'Egoistul' pe 15 decembrie, la doar o zi după ce marele actor va împlini 95 de ani, se arată într-un comunicat al instituţiei de spectacole remis presei.

'Radu Beligan împlineşte, pe 14 decembrie, 95 de ani. La o vârstă la care cei mai mulţi dintre noi nici nu îndrăznesc să viseze, cel mai mare şi mai iubit actor român regizează, conferenţiază, publică, acordă interviuri şi, mai ales, joacă. Performanţă demnă de Cartea Recordurilor!', se arată în comunicatul Naţionalului. 

Actorul va juca şi în seara zilei de 15 decembrie, pe scena Sălii Studio a Teatrului Naţional Bucureşti, de la ora 19,00, în spectacolul 'Egoistul' de Jean Anouilh, al cărui îndelungat şi constant succes la public a fost validat inclusiv prin cele peste 330 de reprezentaţii susţinute până în prezent, cu sală plină.

După încheierea spectacolului, Teatrul Naţional îl va omagia, în prezenţa publicului, pe Radu Beligan, a cărui personalitate unică, operă artistică şi longevitate se confundă cu istoria teatrului românesc. 'Va fi o sărbătoare dedicată uneia dintre valorile autentice ale culturii române, recunoscute şi preţuite şi peste hotare', anunţă reprezentanţii teatrului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ