LA UN PAS DE TRAGEDIE. Un avion britanic, obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei defecţiuni

| 30 dec, 2014

Un avion al companiei aeriene Virgin Atlantic a fost nevoit luni să aterizeze de urgență pe aeroportul londonez Gatwick, din cauza unei defecțiuni la trenul de aterizare.

Avionul, de tip Boeing 747, a aterizat în siguranță după ce a zburat în cerc deasupra sudului Marii Britanii pentru a consuma combustibilul din rezervor, astfel încât să nu depășească greutatea maximă admisă la aterizare, potrivit Agerpres.

"În conformitate cu procedura standard, serviciile de urgență sunt pregătite de intervenție, ca măsură de precauție a aeroportului'', a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului Gatwick.

Avionul decolase de la Londra la ora 11:28 GMT cu destinația Las Vegas. Compania Virgin Atlantic este deținută de miliardarul britanic Richard Branson (51%) și grupul american Delta Air Lines (49%).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ