Lansarea candidaților PMP la europarlamentare arată cât de prost stă partidul lui Băsescu

| 06 apr, 2014

PMP-ul Elenei Udrea şi al lui Băsescu, că Tomac sărăcul e doar cu numele preşedinte, a zis să fie mai altfel şi a ales să-şi lanseze candidaţii în Centrul Vechi, printr-un flashmob.

Cristian Preda, unul din candidaţii partidului pentru Parlamentul European şi actual europarlamentar ales pe lista PDL, a declarat că n-au dorit să folosească Sala Palatului pentru această lansare, amplasament folosit de celelalte partide, dar şi loc în care înainte de 1989 puteau fi auzite discursurile liderilor comunişti. Comic să aud asta tocmai din gura unui fost utecist.

Ca să ne fie tuturor clar, PMP a folosit o piaţă din Centrul Vechi în care încap maximum câteva sute de oameni, în locul Sălii Palatului, unde e loc pentru câteva mii, nu pentru că n-are capacitatea de a strânge atât de mulţi oameni la un loc, ci pentru că a vrut să fie altfel, să fie tânăr. Totodată, pemepiştii au împărţit celor prezenţi, adică şi-au dat între ei, mere, pentru că sunt sănătoase, după cum spunea Elena Udrea. La fel a gândit şi Albă ca Zăpada înainte să muşte din mărul otrăvit, primit de la un personaj cu care doamna Udrea are destul de multe în comun.

Într-adevăr, PMP stă bine în sondaje, pentru un partid nou-creat, dar acest lucru nu este suficient. Rezultatele cercetărilor sociologice arată un potenţial, iar acel potenţial trebuie exploatat în teren. Degeaba ai scoruri de două cifre în sondaje, dacă nu ai o structură bine dezvoltată şi organizată, care să îţi mobilizeze electoratul. Iar PMP-ului tocmai asta îi lipseşte. De aceea au zis „pas” Sălii Palatului şi au preferat un eveniment ceva mai mic şi mai neobişnuit, în Centrul Vechi.

Lansarea candidaţilor PMP mi-a amintit de reclama unei firme de salubritate. Acelaşi spaţiu, aceeaşi coregrafie, tineri mulţi care dansează şi culmea, aceeaşi culoare, verde! Diferenţa este că în timp ce respectiva firmă de salubritate face un serviciu societăţii şi ne scapă de gunoi, PMP ni-l aduce în casă. Cum vine asta, să te vrei ditamai partidul, viitorul politicii româneşti, dar să fii condus de Udrea şi Băsescu, iar lansarea candidaţilor să fie inspirată dintr-o reclamă a unor gunoieri? Poate e vorba de Karma, poate e un semn, ş-asa sunt multe persone în ţara aceasta care consideră că locul celor doi este la coşul de gunoi al istoriei.

Indiferent, concluzia este că PMP a încercat să ne păcălească încă o dată, aburindu-ne că a avut o idee de lansare originală, nu o improvizaţie menită să acopere un handicap. Vom vedea pe 25 mai cine, ce şi cum.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 apr, 2014
nicu
comentariu
D-[e Pop Sper ca de la Udrea te-a deranjat tocurile si tinuta ?uita-te si la cei de la PSD.La Basescu te-a deranjat ca a scos romania din criza taind salarii si pensii? La acest guvern vad ca nu te deran jaza cele 35 de taxe si impozite plus taxa pe stalp si acciza ? Daca romanii ar sti ca ce au primit inapoi la salarii si pensii vor fi luati de acest guvern indoit prin impozitele noi introduse.Trebie sa gandesti si cu capul nu numai cu dosul,

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ