Laszlo Borbely află dacă poate fi urmărit penal

| 11 mar, 08:42

Plenul Camerei Deputaţilor se reuneşte miercuri pentru a decide dacă încuviinţează sau nu cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de începere a urmării penale în cazul lui Laszlo Borbely, informează B1 TV.

Dezbaterile pe acest subiect încep la ora 10.00 iar deputaţii vor supune la vot solicitarea procurorilor anticorupţie miercuri după amiază.

Parlamentarul UDMR este acuzat de de trafic de influenţă. Potrivit anchetatorilor, Borbely şi-ar fi renovat casele cu materiale achitate de oamenii de afaceri interesaţi să obţină contracte publice cu Apele Române.

Potrivit interceptărilor aflate la dosar, lucrările în casele deputatului UDMR ar fi fost făcute pe banii unei firme din Negreşti Oaş. În schimb, Borbely urma să intervină pe lângă funcţionari din Administraţia Naţională „Apele Române" pentru a le facilita obţinerea unor licitaţii.

 

Citeşte şi: Ipoteza demiterii lui George Scutaru de la Cotroceni: Consilierul ar fi implicat în două dosare penale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ