Laura Codruța Kovesi: În cazul Oprescu, nu s-a aplicat procedura flagrantă

| 08 sep, 10:16

Procurorul-șef al DNA a făcut, marți, precizări ce răstoarnă datele comunicate inițial în cazul Oprescu. Nu s-a aplicat procedura flagrantă, conform Codului de procedură penală, a spus Laura Codruța Kovesi. El a fost citat de către procurori imediat după comiterea infracțiunii care este presupusă că s-a comis. A fost citat cu mandat de aducere.

Kovesi a explicat că nu a fost un flagrant în dosarul lui Oprescu. De asemenea, șefa DNA a mai spus că dosarul a fost deschis în primăvara acestui an ca urmare a unor plângeri împotriva lui Oprescu.

"În cazul Oprescu, nu s-a aplicat procedura flagrantă. Dosarul a fost deschis în  primăvara acestui an, ca urmate a unor plângeri formulate de două persoane fizice, în luna mai, altele decât persoanele care a oferit în seara de 5 septembrie bani primarului. Persoana care a oferit această sumă de bani, nu are calitatea de denunțător, ci are calitatea de suspect și a fost propus cu măsura arestului la domiciliu în cursul zilei de ieri, măsură care a și fost aprobata de instanța de judecată. În prezent este în arest la domiciliu, are de suspect şi nu de denunţător"
, a spus șefa DNA.

"O parte din bani au fost găsiți cu ocazia percheziţiei corporale asupra suspectului, o parte din  bani au fost găsiţi la domiciliu"
, a spus Kovesi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ