Ecaterina Andronescu, despre Sorin Oprescu: Ce l-a apucat pe omul ăsta să intre în NEBUNIA din ultimele zile?

| 09 sep, 12:05

Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, a declarat, marți seară, la România TV, că îl cunoaşte pe Sorin Oprescu de zece ani şi că în tot acest timp nu i-a lăsat impresia că este "nici tâmpit, nici inconştient". Aceasta speră ca primarul general al Capitalei să-și dovedească nevinovăția.

"Eu îl știu pe Sorin Oprescu de vreo 10 ani de zile, mie nu mi-a dat impresia nici că este tâmpit și nici inconștient. Ce l-a apucat pe omul ăsta să intre în nebunia din ultimele zile? Nu știu. Eu sper să își dovedească nevinovăția. (…) Eu nu cred că instituțiile abilitate trebuie să probeze vinovația și nu cred că denunțătorul a devenit o instituție în probarea vinovăției unei persoane", a spus Ecaterina Andronescu la România TV.

Acesta a mai precizat că "nu este totul pierdut" în cazul lui Sorin Oprescu. "Eu sunt mai optimistă. Nu cred că este totul pierdut. (…) Eu sper să înțeleagă toată lumea că o societate echilibrată este o societate în care fiecare instițutie are componentele date de legea supremă, de Constituție. Și dacă reușim să intrăm acolo, poate că ziua de mâine nu va mai fi atât de întunecată", a conchis Ecaterina Andronescu.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de procurorii DNA sâmbătă noapte, iar duminică noapte, cu puţin înainte de miezul nopţii, magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele edilului, care a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei. Decizia nu este definitivă şi a fost contestată de Sorin Oprescu la Curtea de Apel Bucureşti.

Citeşte şi: Un prieten al lui Oprescu RUPE TĂCEREA: Știa că este urmărit!

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 sep, 14:47
palada pufosul
unul dintre eventualele raspunsuri :era invidios pe posibilele comisioane incasate de unii ministri ,care au colaborat cu Microsoft...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ