Udrea: Pentru cineva dependent de insulină, arestul e condamnare la moarte

| 08 sep, 11:39

Elena Udrea a spus, marţi, că Sorin Oprescu este aproape condamnat la moarte în arestul preventiv, având în vedere că primarul Capitalei este bolnav de diabet.

 

"Pentru cineva bolnav, dependent de insulină sau alt tratament este aproape o condamnare la moarte acolo. Unde stau barbaţii, sunt opt persoane în 12 metri pătraţi, o singură toaletă", a povestit Elena Udrea despre condiţiile din arest.
Udrea, care a fost închisă peste două luni, susţine că în arest condiţiile sunt inumane, şi a anunţat că îşi va dedica activitatea de deputat pentru a asigura condiţii decente celor care ajung după gratii.

Sorin Oprescu, născut în 1951, este primar al Capitalei din iunie 2008. El a absolvit Facultatea de Medicină Generală Bucureşti, fiind medic specialist chirurg. Membru al PDSR şi apoi al PSD, el a fost, din iulie 2006, preşedintele PSD Bucureşti, funcţie din care a demisionat după câteva luni, după ce a pierdut în faţa lui Mircea Geoană competiţia pentru funcţia de preşedinte al partidului.
În aprilie 2008, Oprescu a demisionat din PSD pentru a candida ca independent pentru funcţia de primar general al municipiului Bucureşti, iar din iunie 2008 este primar general al Capitalei.

Citeşte şi: Clipe de GROAZĂ pentru SORIN OPRESCU! De ce este SPERIAT edilul Capitalei

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 sep, 06:50
Tavi
Munca la domiciliu
Sa stii ca in mod paradoxal, tocmai dorinta de a reusi rapid si frica de esec te fac sa stagnezi si sa nu iti atingi scopul. Vei constata ca RABDAREA si PERSEVERENTA sunt un miracol si produc miracole. Cautam colaboratori, castiguri din prima luna, te astept cu un mail “Info” pe adresa: [email protected] sa te convingi. Oferim si solicitam seriozitate. Va oferim curs GRATUIT.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ