SORIN OPRESCU şi ADRIAN NĂSTASE, legături periculoase! Secretul scos la IVEALĂ

| 09 sep, 11:21

Procurorii DNA ar fi găsit acasă la primarul general Sorin Oprescu, în timpul perchezițiilor, cinci arme de vânătoare, 200.000 de lei și valută, potrivit unor surse judiciare. Caz asemănător cu cel al lui Adrian Năstase. Atunci, anchetatorii au decis în urma percheziţiilor efectuate la domiciliul lui Năstase să ridice toate armele deţinute de fostul premier.

Perchezițiile din vila edilului Capitalei din Ciolpani au durat câteva ore iar Sorin Oprescu a participat la acestea. De asemenea, avocatul a precizat că mascații au folosit ranga ca să poată deschide anumite uși.

"Mai bine de jumătate de zi a durat. Parchetul din casă a fost scos, căutându-se milionul de euro", a spus acesta.

"Am văzut că se discută că ar fi primit mită un milion de euro. Sunt doar susţineri nereale ale denunţătorului. Domnul Oprescu a dat declaraţie amplă în faţa judecătorului deşi este nedormit de peste 40 de ore", a adăugat el.

Citeste si: SORIN OPRESCU pune la cale STRATEGIA de apărare. CE se întâmplă ASTĂZI în Beciul Domnesc

Atat Adrian Nastase cat si Sorin Oprescu au in comun aceeasi pasiune, cea a armelor de vanatoare. In ambele cazuri, in urma perchezitiilor domiciliare efectuate de anchetatori, au fost identificate arme de vanatoare care ulterior au fost ridicate.

In urma cu 3 ani, anchetatorii au mers la locuinta din Zambaccian a lui Adrian Nastase, dar si la domeniul din Cornu detinut de familia fostului premier, pentru a ridica toate armele detinute de acesta, inclusiv cele de vanatoare. In cazul fostului premier, scandalul a escaladat si a cuprins inclusiv cadrele medicale care au ajuns in seara respectiva la resedinta din Zambaccian.

Toate acestea dupa ce in seara zilei de 20 iunie, dupa ce a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, Adrian Nastase a incercat sa se impuste in momentul in care doi reprezentanti ai Politiei au venit pentru a-l ridica de la resedinta sa din strada Zambaccian.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de procurorii DNA după ce ar fi primit mită 25.000 de euro. Ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, mandatul fiind trimis duminică noaptea de magistrații Tribunalului București.

Sorin Oprescu se află în arestul Poliţiei Capitalei, unde împarte celula cuMohammad Munaf, condamnat definitiv, în 2008, de Curtea de Apel Bucureşti, la 10 ani de inchisoare, pentru acte de terorism împotriva unor cetăţeni români.

Citeste si: ARSENALUL lui Sorin Oprescu! CE au găsit procurorii în casa EDILULUI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 sep, 10:21
gina
de lucru part-time
Vrei sa-ti suplimentezi veniturile postand reclame pe net 1-2 ore/ zi ? Sau vrei bani + o scrisoare de recomandare ? Totul este legal, pe baza de contract. Relatii la [email protected] sau [email protected]
09 sep, 22:02
Laurentiu
Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la unul dintre email-urile noastre : [email protected]
09 sep, 20:53
rodi
oferta
Cum sa castigi bani acasa! Avem pregatita o metoda excelenta prin care cu siguranta puteti sa va rotunjiti veniturile, fara batai de cap, fara sa recrutati oameni in retele, fara sefi, fara stres. Totul este verificat si extrem de serios. Trebuie acum doar sa solicitati mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ