Avocatul lui Oprescu confirmă spusele lui Kovesi: Nu a fost flagrant

| 08 sep, 12:04

Afirmațiile procurorului general sunt corecte, și apărarea afirmând că nu a fost flagrant în cazul lui Sorin Oprescu, a declarat marți avocatul acestuia Alexandru Chiciu.

"Afirmațiile d-nei Kovesi sunt corecte. Da, și apărarea a spus din primul moment că nu a fost flagrant. Da, este adevărat, procedura, lucrurile stau cum le descrie d-na Kovesi. Probleme sunt cu fondul cauzei, iar acestea rămân în mod evident nedepășite încă de procurori. Vom depune în cursul zilelor de astăzi și mâine mai multe cereri în acest sens", a precizat avocatul.

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat marți că dosarul primarului Sorin Oprescu a fost deschis de procurori în primăvara acestui an, în urma unor plângeri formulate de două persoane, iar în acest caz nu a existat o sesizare de la serviciile de informații.

Citeşte şi: Laura Codruța Kovesi: În cazul Oprescu, nu s-a aplicat procedura flagrantă

"Dosarul a fost deschis ca urmare a unor plângeri formulate de două persoane fizice, altele decât persoana care a oferit în seara de 5 septembrie banii primarului. Persoana care a oferit acești bani nu are calitatea de denunțător, ci are calitatea de suspect. El a fost propus cu măsura arestului la domiciliu în cursul zilei de ieri, măsură care a fost și aprobată de instanța de judecată. Deci, el se află în arest la domiciliu și are calitatea de suspect și nu de denunțător. Dosarul a deschis în primăvara acestui an, ca urmare a unor plângeri formulate de persoane fizice. Nu a fost o sesizare venită de la serviciile de informații, nu a fost o sesizare din oficiu, ci două persoane fizice au depus o plângere, dacă nu mă înșel, la sfârșitul lunii martie", a spus Kovesi, prezentă marți al sediul CSM.

Sorin Oprescu a fost arestat sâmbătă noapte pentru 30 de zile, el fiind acuzat de procurorii DNA de luare de mită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ