Laura Kovesi îi răspunde lui Victor Ponta: DNA nu anchetează persoane după apartenența politică

| 08 apr, 2014

Premierul sare în apărarea edilului Constanţei, Radu Mazăre, pe care, spune el, îl apreciază foarte mult. Victor Ponta a precizat că se repetă situaţia din 2012 când, după referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, procurorii DNA au pornit un val de anchete. Procurorul-şef al DNA respinge însă acuzaţiile premierului şi spune că instituţia nu face cercetări în funcţie de culoarea politică a celor anchetaţi.

Nu mă puneți să comentez declarațiile unor oameni politici. Nu comentez nici declarația premierului, nici declarația altor politicieni. Comentez doar ce face DNA”, a spus Laura Codruța Kovesi„DNA soluționează dosarele cu care este învestită, ca urmare a unor sesizări, a unor plângeri din partea persoanelor fizice. Nu anchetăm persoane după apartenența la un anumit partid”, a adăugat procurorul-șef al DNA.

La rândul său, ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a spus că nu are cunoștință de existența vreunei campanii a procurorilor „împotriva cuiva”. „Eu n-am asemenea informație, că ar fi vorba de vreo campanie împotriva cuiva. Sigur, dacă cineva a încălcat legea, trebuie să răspundă pentru acest lucru”, a declarat ministrul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ