LAVINIA ŞANDRU a aflat în direct că Darius Vâlcov e în arest la domiciliu

| 26 mar, 19:59

Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de a-l plasa pe Darius Vâlcov în arest la domiciliu a venit chiar în timpul emisiunii "Deschide Lumea", moderată de Lavinia Șandru.

Lavinia Șandru a aflat în direct că soțul său, Darius Vâlcov, a fost plasat în arest la domiciliu, chiar ea făcând anunțul şi apoi a cerut publicitate. Ulterior, le-a spus invitaţilor săi că "nu comentăm deciziile instanţelor". Soţia lui Darius Vâlcov nu a dorit să declare altceva pe marginea acestui subiect şi le-a dat cuvântul invitaţilor din platou. După aproximativ un sfert de oră, în studioul de la Realitatea Tv a început o dezbatere despre votul în cazul lui Dan Şova.

Miercuri seara, Lavinia Şandru a vorbit în cadrul emisiunii pe care de obicei o realizează la Realitatea Tv despre comentariile apărute în presă la adresa ei şi a familiei sale, criticându-i pe cei care au comentat că marţi ea nu a avut programul obişnuit şi nu a intrat în direct.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, joi seară, ca fostul ministrul al Finanțelor, Darius Vâlcov, să fie plasat în arest la domiciliu. Hotărârea nu este definitivă, dar este executorie, iar procurorii o pot ataca.

În următoarele 30 de zile, Darius Vâlcov are obligația de a nu părăsi imobilul în care locuieşte fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza, a judecătorului de drepturi şi libertăţi şi trebuie să se supună restricţiilor stabilite de acestea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mar, 00:27
yehudy
poate lavinia sandru ne spune de unde sunt cele 3 kg de aur si cele peste 100 de tablouri faimoase? ca de cei peste 1 miliod de euro din seif nu o mai intreb: erau maruntisul de bere al familiei:)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ