Leacuri băbești. Ce se întâmplă dacă te dai pe piele și păr cu UNTURĂ!

| 22 iul, 2014

Pe vremea când uleiul era mult mai rar în cămara românilor, untura era la loc de cinste, iar pe lângă faptul că înlocuia cu succes uleiul de floarea soarelui avea mai multe întrebuințări benefice pentru sănătatea noastră.

Untura este cea mai utilizata pe scara larga in tratamentul de eruptii cutanat. Eruptia cutanata apare mai ales la copiii mici. Recomandat este sa raspanditi untura pe zona afectata.

Cu toate acestea, utilizarea ei trebuie sa se faca extrem de atent, pentru ca produsul are un efect de incalzire. Evitati practicarea acestei metode in timpul verii, deoarece aceasta poate duce la efecte negative asupra pielii copilului.

Nu trebuie sa ignoram faptul ca multi oameni sunt alergici. Respectati zonele afectate de zi cu zi, in cazul in care folositi puterea de vindecare a unturii, conform imaginea.info.

In cazul in care suferiti de descuamarea pielii puteti profita de asemenea de untura, pentru ca va puteti rezolva aceasta problema. Ungeti zona afectata, dar lasati pielea sa respire.

In caz de psoriazis sau eczeme, folositi aceeași metoda care s-a dovedit foarte utila.
Cand suferiti de dureri articulare sau musculare severe, va puteti baza, de asemenea, pe medicina traditionala, frecand zona afectata cu untura. Efectul si puterea acesteia este utila si in cazul bolilor precum: sciatica sau vene varicoase.

Daca suferiti de degeraturi, este recomandat, de asemenea, raspandirea cu untura, deoarece asa cum sa mentionat, este un produs care are capacitatea sa incalzeasca zona cu pricina.

Este utila si la frumusete. Puteti unge pielea s intregul corp cu untura, deoarece ea va dobandi stralucirea si catifelarea dorita. Acest produs poate fi folosit ca o masca de par, deoarece are puterea de a hrani si inmuia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ