LIBERALII discută sâmbătă despre candidaţii la locale, priorităţile legislative şi atribuţiile vicepreşedinţilor regionali

| 29 aug, 11:23

Liberalii s-au reunit sâmbătă în Biroul Politic Naţional (BPN) pentru a discuta despre poziţia faţă de Codul fiscal, Legea votului prin corespondenţă, Ordonanţa indemnizaţiilor pentru demnitari, dar şi despre priorităţile legislative ale noii sesiuni parlamentare, situaţia candidaţilor la alegerile locale şi atribuţiile vicepreşedinţilor regionali, transmite Agerpres.

"Aceasta este o reuniune importantă a PNL, pentru că intrăm în ultima sesiune a anului 2015 înainte de anul electoral 2016. O să discutăm despre priorităţi legislative, pentru că am adoptat demult programul de guvernare, dar o să discutăm şi despre stadiul pregătirii noastre, avem mult de lucru pentru a ne prezenta aşa cum se cuvine în prima bătălie electorală - localele -, care ştiţi cât este de importantă pentru îndeplinirea poziţiilor înaintea marii bătălii pentru generalele din 2016 ", a spus copreşedintele PNL Vasile Blaga, în debutul BPN, care are loc la Casa de Cultură din Gura Humorului.

El a precizat că BPN va discuta despre poziţia PNL faţă de principalele teme politice, priorităţile legislative, stadiul depunerii candidaturilor şi prezentarea regulamentelor privind candidaţii la locale, urmând să se voteze atribuţiile vicepreşedinţilor regionali.

"Vicepreşedinţii regionali vor urmări respectarea la sânge, şi aş vrea să le intre tuturor în cap, a deciziilor Consiliului Naţional de la Piteşti, pentru că deciziile de acolo nu sunt facultative nici pentru mine, nici pentru colega mea, nici pentru dumneavoastră", a afirmat Blaga.

Liberalii se vor reuni după BPN în grupurile parlamentare. La finalul reuniunilor va avea loc o conferinţă de presă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ