Liderul Grupului socialiştilor din PE: Victor Ponta nu are niciun motiv să demisioneze

| 05 iun, 21:14

Liderul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, Gianni Pittella, susţine că premierul Victor Ponta nu are niciun motiv să demisioneze din fruntea Guvernului României, el exprimându-şi ”deplinul sprijin” pentru acesta.

"România este un stat suveran şi respect întru totul independenţa autorităţilor române. Cu toate acestea, doresc să îmi exprim deplinul sprijinpentru Victor Ponta şi pentru Guvernul pe care îl conduce. Cred că, în ultimii ani, România a înregistrat progrese socio-economice considerabile şi că trebuie să continue pe acest drum. România are în acest moment nevoie mai mult ca oricând de stabilitate, dat fiind contextul regional”, arată Gianni Pittella, preşedintele Grupului Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, într-un mesaj transmis prin Biroul de presă al PSD.

Gianni Pittella mai spune că, din punctul său de vedere, Victor Ponta nu are niciun motiv să renunţe la funcţia de prim-ministru.

”Este foarte important să menţinem separaţia puterilor în stat, în acord cu valorile europene în care credem cu toţii”, adaugă preşedintele Grupului Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European.

Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.

De asemenea, DNA a cerut Camerei Deputaţilor avizarea urmăririi penale pe numele premierului şi pentru conflict de interese.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ