Lista de miniştri din Cabinetul lui Cioloş ar putea fi finalizată joi, susţine Dragnea

| 11 noi, 23:48

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, că premierul desemnat i-a comunicat că în cursul zilei de joi se va concentra pe finalizarea listei de miniștri, ca după aceea, într-o zi sau două, să definitiveze și programul de guvernare.

"Mi-a spus că lucrează la programul de guvernare și la formarea listei Cabinetului. Asta a spus. Astăzi, din păcate pentru dumnealui, nu a putut să facă acest lucru pentru că a mers din partid în partid. Eu i-am sugerat de mâine să se ocupe să finalizeze lista membrilor Guvernului pentru că, după părerea mea, este important ca luni și marți, miniștrii să vină la audieri în așa fel încât, poate marți seara să se voteze Guvernul în Parlament, dacă va trece, și dacă va trece să depună și jurământul marți seară. Așa mi-a spus, la plecare, că se va concentra mâine (joi — n.r.) pe finalizarea listei Cabinetului și, într-o zi, două, să finalizeze și programul de guvernare la care probabil că a lucrat ", a declarat președintele PSD la finalul consultărilor cu premierul desemnat, Dacian Cioloș, pe tema formării noului Guvern.

Discuțiile dintre reprezentanții PSD și premierul desemnat au durat aproximativ 40 de minute.

Citeşte şi: Dragnea va prezenta săptămâna aceasta un bilanţ al guvernării PSD: Nu ne e ruşine cu ce lăsăm

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 06:51
Florin Sava
Nou si special!
Cum sa faci bani pe net!
Daca acum ai la dispozitie un minunat curs care te invata total gratuit cum sa faci bani pe net, de ce sa nu-l folosesti? E simplu, e usor, e frumos si fara obligatii! Invata repede, pas cu pas, cum sa faci bani pe net! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs fenomenal, cere detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ