Liviu Dragnea a făcut plângere la poliţie împotriva ACL

| 12 noi, 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, că PSD a făcut plângere la poliţie şi a prezentat un film în care ar apărea persoane cunoscute ca fiind apropiate ACL care ar da mită electorală.

''Iohannis a spus că nu apelează la acţiuni abjecte. Prima acţiune se referă la un caz de mită electorală, iar a doua cum înţelege Iohannis să folosească Direcţia Naţională Anticorupţie. Vă prezint un scurt filmuleţ cu persoane cunoscute ca apropiate celor din ACL. Am făcut plângere la poliţie şi am dat toate probele. Instituţiile statului sunt cele în măsură să facă cercetări şi să stabilească vinovaţii. Asta e România binelui furat a lui Iohannis'', a spus Dragnea într-o conferinţă de presă.

Totodată, el a susţinut că primari ai PSD şi UNPR au primit în ultimele zile ''scrisori otrăvite''.

''O aşa zisă copie a unei plângeri penale către DNA adresată doamnei Kovesi de către o fundaţie (...) care nu este înregistrată. Asociaţia a fost contactată de PSD şi a dat un comunicat că nu este implicată'', a mai spus Dragnea.

El a arătat că toate acţiunile ACL vizează obţinerea unui avantaj electoral pentru Klaus Iohannis.

Tag-uri: ACL, liviu dragnea, psd, UNPR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ