ALEGERI PREZIDENŢIALE. Dragnea: Toţi primarii PSD au primit nişte plângeri penale; e o încercare de intimidare

| 12 noi, 2014

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Slatina, că o fundaţie a făcut plângeri penale împotriva tuturor primarilor PSD, el adăugând că acest fapt constituie o încercare de intimidare a social-democraţilor.

'Toţi primarii PSD au primit nişte plângeri penale. Am descoperit astăzi că există o fundaţie care de fapt nu există, este o acţiune tristă de încercare de intimidare a primarilor PSD pentru că oamenii aceştia ai lui Iohannis n-au înţeles un lucru: n-au reuşit să ne sperie niciodată nici Băsescu, nici oamenii lui, nici Iohannis, nici oamenii lui', a spus Dragnea.

Acesta a solicitat colegilor de partid să îşi continue acţiunile de campanie electorală şi să fie atenţi până la închiderea urnelor. 'Vreau să vă rog să fiţi atenţi până când se termină cu votarea, vreau să vă rog să vorbiţi din nou cu oamenii din casă în casă, până se închid urnele de vot, în aşa fel încât duminică noaptea cu toţii să sărbătorim cu mare bucurie: Victor Ponta, preşedinte', a adăugat Dragnea.

Anterior, în declaraţia de presă de după sosirea la Slatina, preşedintele executiv al PSD afirmase că în aceste zile va prezenta dovezi, imagini, despre cumpărarea de voturi, cu bani, de către adversarii politici.

Dragnea l-a însoţit miercuri pe candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, într-o vizită electorală în judeţul Olt.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ