Liviu Dragnea ajunge în faţa instanţei

| 23 noi, 08:09

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea ajunge astăzi în faţa instanţei. El va fi audiat la Înalta Curte, unde se judecă apelul în dosarul referendumului.

Şeful PSD a anunțat că vrea să facă unele precizări în faţa instanţei.

În primă instanţă, el a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012. Procurorii DNA au făcut apel.

Judecarea apelului în dosarul în care Liviu Dragnea şi alţi 70 de inculpaţi sunt acuzaţi de fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu a început însă, la sfârşitul lunii septembrie, cu o amânare, iar următorul termen a fost stabilit pentru 23 noiembrie.

Între timp, Liviu Dragnea, pe atunci preşedinte interimar al PSD, a devenit liderul partidului.

Şefa completului de judecată în acest proces este preşedintele Înaltei Curţi, Livia Stanciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 noi, 10:50
Nicu Simion
Astazi se va prezenta pentru a fi ALBIT,si INTELES de LIVIA STANCIU......Nu se va intampla NIMIC,se va AMANA din nou,pe un motiv sau altul,ca sa-l poata tine in SAH,cu urmatoarele decizii ale GOLANILOR din PSD.....Cam atat se va intampla astazi...!Livia are DIRECTIVE bine stabilite.Nu se va da sentinta!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ