Liviu Dragnea: Am convenit cu OPOZIŢIA să încheiem un plan de măsuri pentru recredibilizarea Parlamentului

| 03 sep, 14:24

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi că a avut o discuţie cu copreşedintele PNL Alina Gorghiu în care au convenit ca săptămâna viitoare să constituie un grup de lucru care să prezinte un set de măsuri prin care Parlamentul să funcţioneze mai bine şi imaginea instituţiei să fie îmbunătăţită, scrie stiripesurse.ro.

"Vreau să vă spun despre anunţul pe care l-am făcut acum câteva zile - un plan pentru recredibilizarea Parlamentului. Am fost sunat de către Alina Gorghiu care a spus că susţine acest demers, mi-a spus că şi PNL are un document aproape finalizat tot în acest sens şi am convenit, ca şi în cazul Codului fiscal, să facem un demers comun şi împreună, Putere şi Opoziţie, să încheiem un document, un plan de măsuri (...) prin care Parlamentul să fie recredibilizat. Este nevoie de asta. Vreau să spun că această instituţie trebuie recredibilizată şi poate fi recredibilizată", a afirmat Dragnea la Parlament.

El a adăugat că în maxim o lună şi putere şi opoziţia vor prezenta un plan de recredibilizarea a instituţiei.

Dragnea a explicat că planul vizează Regulamentul, cod de conduită al parlamentarului, circuitul legislativ şi atitudinea parlamentarului.

"Vom discuta absolut toate lucrurile, care au deranjat până acum şi au făcut ca Parlamentul să nu fie foarte credibil. Este incorect faţă de parlamentari, aproape toţi parlamentarii sunt oameni serioşi", a adăugat Dragnea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ