Liviu Dragnea: Cred cu tărie că noi nu vom pierde guvernarea şi că vom guverna până în decembrie 2016

| 30 iul, 21:23

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că ceea ce încearcă să facă el în PSD este de fapt este o reformă pe care a convenit-o cu premierul, dar pentru care nu au avut timp, fiind ocupaţi la guvern. Pe de altă parte, el şi-a exprimat convingerea că PSD nu are cum să piardă gurvernarea în luna septembrie, iar mandatul va fi dus până la capăt.

„Cu Victor am vorbit de mai mult timp, de vreo doi ani de zile, să încercăm să facem nişte schimbări în atitudinea partidului, în modul de a face politică a partidului, în sistemul de comunicare şi internă şi de comunicare publică. Fiind amândoi în Guvern, ne-a fost imposibil să facem acest lucru”, a spus liderul PSD.

"Ceea ce încerc eu să fac în PSD este o mică parte din ce am convenit cu Victor Ponta", a subliniat Liviu Dragnea.

"Vreau să depăşim etapa de Like-uri pe Facebook", iar tinerii să se implice mai mult, deoarece trebuie gândit un nou proiect politic pentru societate.

În privinţa supărărilor pe care şi le-a exprimat la adresa şefului Executivului, el a precizat: "oamenii trebuie să recâştige curajul de a vorbi liber în PSD, asta a făcut şi eu. Am vorbit liber".

"Sigur că am fost supărat când n-a votat cu mine, dar între doi prieteni astfel de supărări nu rămân o viaţă", a spus Dragnea, care a adăugat că îl va sprijini în continuare pe premierul  Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ