Liviu Dragnea amenință PSD Prahova cu dizolvarea: Nu permitem nimănui să confiște nicio bucată din partid

| 30 iul, 18:40

Avertisment dur din partea lui Liviu Dragnea la adresa PSD Prahova. Preşedintele interimar al partidului amenință cu dizolvarea filialei, dacă nu se va ține cont de sfatul său, pentru că partidul are nevoie de stabilitate, informează B1 TV. Dragnea spune că nu va permite nimănui să confiște vreo parte din partid.

"La Prahova nu este o situație bizară, ci este o situație foarte proastă și le transmit colegilor mei că cei care au un asemenea comportament și au dus conflictul intern la asemenea cote categoric nu dovedesc că țin la acest partid și nu permitem nimănui să confiște nicio bucată din partid, indiferent despre cine e vorba”, a spus Dragnea.

”Le transmit că membrii PSD din județul Prahova nu sunt deloc multumiți de ce se întâmplă. Este mult prea multă tensiune, prea multă patimă. Dacă cineva încearca să destabilizeze acea organizație, sau mai mult, le transmit tuturor că nu vor avea succes. Eu e fac un ultim apel să devina calmi, să-și facă campanie în mod civilizat, fără amenințări reciproce. Eu sper că mai au un dram de înțelepciune să bage săbiile înapoi în teacă”, a mai declarat președintele interimar al PSD, precizând că dacă nu se va ține cont de avertisment, ”se dizolvă tot și se reia de la zero”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 iul, 14:58
Palada Pupaciosu
echipa Cosma+Ghita+Ponta+Hertanu a incalecat pe un magar...
echipa Dragnea+Iliescu pe un pur sange arab...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ