LIVIU DRAGNEA, despre retragerea premierului din fruntea PSD: E o greşeală

| 13 iul, 11:50

Liviu Dragnea a vorbit despre retragerea temporară a premierului Victor Ponta de la conducerea PSD și este de părere că a fost o greșeală. Întrebat dacă are în vedere faptul că poate pleca și din fruntea Guvernului, Dragnea a adăugat că "nu știu, eu sper că o greșeală nu e urmată și de a doua greșeală. Eu aș vrea să nu o facă. Îi respect decizia, îl înțeleg".

Coordonatorul politic al PSD a declarat că nu își dorește să analizeze foarte mult, dar crede că premierul ar mai fi trebuit să aștepte, "să vedem ce se întâmplă cu acest dosar".

Pe de altă parte, Dragnea a recunoscut că a discutat cu premierul de dimineață, însă "a fost o discuție privată".

În ceea ce privește membrii partidului, Liviu Dragnea spune că "aproape toți vor ca PSD să rămână la guvernare cu Ponta premier", iar motivele sunt clare până în acest moment - "guvernare bună, eficientă, coerentă, cu rezultate palpabile, cuantificabile".

Luni, la ora 14.00 va avea o ședință de urgență a coaliției la sediul PSD - "Sper să avem o discuție care să lămurească discuțiile în coaliție. Sunt câteva întrebări firești care se vor pune, sper ca apoi lucrurile să intre în normal, cum a fost până ca Victor Ponta să plece din cauza operației la genunchi. PSD e un partid mare. A fost perioada în care Victor a lipsit, acum e nevoie de o legitimare în Congresul Executiv", a spus Dragnea.

 

Citeşte şi: BREAKING NEWS. Victor Ponta la DNA: Premierul, proprire pe conturi (SURSE)

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ