Liviu Dragnea îi dă planurile peste cap lui Victor Ponta: PSD nu poate fi condus prin delegare

| 13 iul, 12:40

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, consideră că formațiunea are nevoie de o conducere interimară, după ce Victor Ponta s-a retras de la conducerea PSD, și că este necesară convocarea Comitetului Executiv Național pentru a lua o decizie în acest sens.

"PSD nu poate fi condus prin delegare, e un partid mare, un partid așezat. A fost perioada în care Victor a lipsit, 4-5 săptămâni, și nici nu trebuia să delege. Dar acum este nevoie de o legitimare în Comitetul Executiv Național. Noi nu avem un președinte interimar. Avem un președinte care și-a dat demisia sau care a părăsit funcția de președinte și este un loc gol. Comitetul Executiv Național va stabili și cine să fie președinte interimar și calea de urmat", a declarat Dragnea, luni, înainte de ședința coaliției, care va avea loc la sediul PSD, citat de Agerpres.

Citeşte şi:  LIVIU DRAGNEA, despre retragerea premierului din fruntea PSD: E o greşeală

El a adăugat că ședința Comitetului Executiv ar putea avea loc cel mai târziu săptămâna viitoare, dacă nu chiar în această săptămână. Dacă se lungește "această situație ambiguă, orice risc este posibil" în partid, a spus Dragnea.

Coordonatorul politic al PSD a mai arătat că ar fi vrut ca Ponta să nu se retragă de la conducerea PSD, precizând însă că îi respectă decizia și că a avut o discuție cu el luni dimineață, fără să dea detalii despre ce au vorbit.

Citeşte şi:  Victor Ponta este inculpat OFICIAL în dosarul lui ŞOVA

"Ar mai fi trebuit să aștepte, să vedem ce întâmplă cu acest dosar", a afirmat Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ