Ion Iliescu nu-l menajează pe Victor Ponta: Retragerea din fruntea PSD este o greşeală

| 13 iul, 13:02

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune că retragerea lui Victor Ponta din fruntea partidului este "fără îndoială o greşeală" şi că "este o situaţie nefirească în PSD", care trebuie rezolvată în cadrul Comitetului Executiv.

Premierul Victor Ponta a anunţat duminică, printr-o scrisoare adresată liderilor social-democraţi şi postată pe Facebook, decizia de "a nu mai ocupa nicio funcţie de conducere" în PSD, până la momentul în care îşi va demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile care îi sunt aduse în justiţie.

Fostul lider al partidului, Ion Iliescu, a criticat gestul lui Victor Ponta.

Citeşte şi:  Victor Ponta la DNA: Premierul, sechestru pe o parte din avere

"Era firesc ca el să aibă întâi un dialog cu conducerea colectivă a partidului şi să urmeze această decizie personală printr-o consultare, ceea ce n-a făcut-o şi nu este bine. Fără îndoială este o greşeală din partea lui Victor Ponta. Era firesc să existe o deliberare, cel puţin în executivul său, nu a fost bine, nu a fost bine", a declarat Ion Iliescu pentru Gandul.

Preşedintele de onoare al PSD spune că actuala situaţie din partid trebuie lămurită în forurile de conducere: "Trebuie neapărat să fie un forum de dezbatere a acestei situaţii, prima dată în conducerea restrânsă şi apoi într-un forum mai larg. Nu ştiu dacă o să fie nevoie de Congres, este o chestiune care trebuie deliberată în cadrul Comitetului Executiv. Nu mi-a spus nimic Ponta".

Citeşte şi:  Liviu Dragnea îi dă planurile peste cap lui Victor Ponta: PSD nu poate fi condus prin delegare

Potrivit acestuia, în clipa de faţă este o "situaţie nefirească în PSD" şi că aceasta trebuie "judecată cu toată atenţia".

Premierul Victor Ponta a anunțat duminică, pe Facebook, că nu va mai ocupa nicio funcție de conducere în PSD până la momentul în care își va demonstra nevinovăția față de acuzațiile aduse în justiție. Ponta le-a trimis, în acest sens, o scrisoare liderilor PSD, în care precizează că îşi va face, "ca Prim Ministru si membru de partid", datoria faţă de PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 iul, 15:41
Nicolae Hanescu
Colaborare
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati
Cerinte: - necesar calculator
- conexiune internet
- rabdare
- cunostinte minime PC
- seriozitate
- perseverenta
- atentie la detalii
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pt informatii trimiteti textul ,,info” la adresa de email:
[email protected] Oferim si solicitam seriozitate!
In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ