Liviu Dragnea, după demisia lui Tudor-Tim Ionescu: Susţinem propunerea pe care o va face ALDE

| 11 iul, 17:18

Partidul Social Democrat va susține propunerea pe care o va face ALDE privind postul de viceprimar al Capitalei rămas vacant după demisia lui Tudor Ionescu, a anunţat luni președintele PSD, Liviu Dragnea.

"ALDE va face o propunere pe care PSD o va susține. N-am de unde să știu despre cine este vorba. Propunerea pe care o va face ALDE noi o vom susține. Am vorbit cu domnul Tăriceanu astăzi, mi-a spus înainte să apară public demisia că se va întâmpla", a precizat Dragnea, la sediul central al PSD.

Tudor-Tim Ionescu, supranumit Tudy, și-a anunțat luni demisia din funcția de viceprimar al Capitalei, în care fusese ales săptămâna trecută.

"Văzând campania mediatică declanșată împotriva mea pe considerente ce țin exclusiv de sfera vieții mele private, din urmă cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din funcția de viceprimar al municipiului București. Am câștigat această funcție cu sprijinul colegilor mei din ALDE, cât și al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de către cetățenii Bucureștiului și țin să le mulțumesc tuturor", a afirmat Tudor-Tim Ionescu într-un comunicat de presă.

El a spus că un episod din viața privată nu ar fi trebuit transformat într-un obstacol în calea unei cariere publice.

Unele surse politice au anunţat că propunerea ALDE pentru postul de viceprimar va fi Tomniţa Florescu, arhitect şi consilier general.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ