Liviu Dragnea: Ne lipseşte timpul pentru o nouă suspendare a lui Băsescu

| 21 aug, 2014

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, a declarat joi, într-o conferinţă la Galaţi, că o nouă prodcedură de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu nu va putea fi declaşată din lipsă de timp.

,Ne lipseşte timpul pentru o nouă procedură de suspendare. Nu are rost să iniţiem o procedură de suspendare din două motive: Legea Referendumului nu este aplicabilă acum, ci la un an de la decizia Curţii Constituţionale, se pare că în decembrie, deci nu e credibil că vom aduce atâta lume la vot pe actuala legislaţie. Doi, în două luni de zile regimul Băsescu se închide, sperăm, în condiţiile în care câştigă Victor Ponta, că dacă câştigă oricare dintre candidaţii lui Băsescu, acest regim se perpetuează', a spus Dragnea, răspunzând unei întrebări a unui jurnalist legată de încălcarea Constituţiei prin susţinerea exprimată de preşedintele Băsescu faţă de candidatura preşedintelui PMP, Elena Udrea, precum şi primirea acesteia şi a altor lideri ai PMP la Palatul Cotroceni.

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării regionale şi Administraţiei Publice a participat, joi, la Galaţi, la predarea celor 16 microbuze şcolare repartizate judeţului şi la semnarea a 20 de contracte de finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală în valoare totală de aproximativ şase milioane lei.

Dragnea a caracterizat întâlnirea şefului Statului cu Udrea de miercuri, de la Palatul Cotroceni, drept una 'electorală' şi o 'şedinţă de campanie'. 'Putem spune că sediul de campanie al Elenei Udrea este la Cotroceni', a adăugat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ