Liviu Dragnea: PSD nu renunţă la ideea de a propune un premier

| 06 noi, 15:18

"PSD nu renunță la ideea de a propune un premier, dar dreptul constituțional de a face o nominalizare pentru această funcție este al președintelui țării", a declarat vineri liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

"PSD nu renunță la ideea de a propune un premier, are variante de propuneri, nu membri de partid, ci tehnocrați, care pot gestiona Guvernul. Poate și ceilalți au propuneri, sunt sigur că și președintele are. Dreptul constituțional de a face o propunere este al președintelui. Dacă va dori să discute cu noi înainte să o facă publică voi aprecia acest gest, dacă nu, este dreptul dumnealui până la urmă", a spus Dragnea, la sediul PSD.

Întrebat dacă ar fi oportun un guvern de uniune națională condus de un premier tehnocrat, Dragnea a arătat că ar fi, dacă partidele reușesc să stabilească acele obiective strategice pe care să le îndeplinească.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ