Liviu Dragnea anunţă că PSD va stabili miercuri dacă susţine majorarea salariilor bugetarilor

| 10 noi, 18:20

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că deputații social-democrați vor decide miercuri dimineață dacă susțin sau nu în plenul Camerei Deputaților amendamentul referitor la majorarea cu 10% a salariilor bugetarilor.

"Cred că aici trebuie să-și spună părerea în primul rând specialiștii, și anume Ministerul Muncii și Ministerul de Finanțe. O să discutăm mâine pentru că este un subiect extrem de important, nu este un subiect politic, este un subiect care ține foarte mult de capacitatea financiară a României, pe de o parte, și, pe de altă parte, de dorința firească a bugetarilor ca salariile să fie mărite. Să vedem dacă asta este o măsură oportună acum sau trebuie să așteptăm legea salarizării bugetare în ansamblu", a spus Dragnea la sediul central al PSD, conform Agerpres.

Citeşte şi:  ORDONANŢA prin care s-au majorat salariile demnitarilor, RESPINSĂ în Senat

El a adăugat că nu a știut că deputatul PSD Adrian Solomon depune marți un amendament pe această temă la comisie.

"PSD nu a depus acest amendament, l-a depus un coleg de-al nostru, tocmai de aceea vom discuta ce poziție vom adopta, pentru că vreau să vă aduc aminte că guvernarea Ponta a luat România dintr-o stare destul de proastă ca și economie și am reușit în toți acești ani să stabilizăm lucrurile. Nu ne permitem ca acum, la sfârșit de mandat, să adoptăm o măsură care să tulbure tot ceea ce am făcut bun până acum. Azi am avut o întâlnire cu mare parte dintre miniștrii PSD, iar mâine această discuție continuă", a precizat Dragnea.

Citeşte şi: Reacţia lui Liviu Dragnea după desemnarea lui Dacian Cioloș

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ