Liviu Neagu (PP-DD): Dan Diaconescu va candida şi poate intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale

| 17 iul, 2014

Secretarul general al Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), Liviu Neagu, a declarat joi, la Alexandria, că Dan Diaconescu are şanse să ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale din toamnă.

'În competiţia prezidenţială, PP-DD va avea candidat distinct. Este un lucru pe care, deşi nu l-am prevăzut în acordul semnat cu PSD, l-am convenit. Dan Diaconescu va candida. Sperăm să obţinem un rezultat pe măsură în primul tur. Poate chiar cu şansă sau cu ajutorul colegilor, ar putea să ajungă în turul doi, indiferent ce contracandidat va avea. Până acum, sunt vehiculate cel puţin 15 candidaturi. Din fericire, totul pleacă din 100%. Sunt convins că indiferent de candidatul pe care îl va avea, USD va obţine un rezultat în jurul a 40%. Celelalte 60 de procente se vor împărţi între ceilalţi 14 candidaţi şi o să observaţi că se poate intra în turul doi cu 10-11-12 procente', a afirmat Liviu Neagu. 

Liviu Neagu va demara joi, în cadrul unei şedinţe cu membrii organizaţiei judeţene, campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Dan Diaconescu la alegerile prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ