Dan Diaconescu, validat drept candidat al PPDD la alegerile prezidenţiale

| 17 sep, 2014

Comitetul Executiv al PPDD l-a validat pe Dan Diaconescu drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din noiembrie, se arată într-un comunicat al acestui partid. Acesta urmează să-şi depună luni candidatura la Biroul Electoral Central. Partidul lui Diaconescu a strâns circa 1.000.000 de semnături de susţinere a candidaturii sale.

Comitetul Executiv al PPDD s-a reunit marţi după-amiază, pe ordinea de zi aflându-se validarea candidaturii lui Dan Diaconescu la alegerile prezidenţiale, a anunţat preşedintele partidului, Simona Man, care a adăugat că s-ar putea discuta şi despre migraţia primarilor PPDD.

"Este o şedinţă de Comitet Executiv pe a cărei ordine de zi va fi validarea candidaturii domnului Dan Diaconescu la alegerile prezidenţiale şi stabilirea strategiei de campanie pentru aceste alegeri", a precizat, pentru Agerpres, Simona Man.

Man a respins ipoteza schimbării conducerii partidului. "Nici vorbă. Sunt voci care ..., mă rog, am văzut şi eu nişte postări pe facebook, de fapt o singură voce. Acum, pentru un singur om, nu se poate lua o structură întreagă de partid. Sigur poate fi o propunere. E un partid democratic, ne manifestăm democratic. Nicio problemă. Eu vă spun că un singur om nu poate hotărî soarta partidului, a conducerii partidului şi denumirii acestuia. Partidul s-a format în jurul lui Dan Diaconescu. Nici nu se pune problema să schimbăm vreodată denumirea partidului", a adăugat preşedintele PP-DD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ