Videanu, Blejnar şi Berceanu îi fac campanie lui KLAUS IOHANNIS

| 18 sep, 2014

O serie de panouri au apărut pe DN1, care îl înfăţişează pe candidatul la preşedinţie Klaus Iohannis, alături de noua sa echipă din Alianţa Creştin Liberală, echipă formată în principal din foştii apropiaţi ai preşedintelui Traian Băsescu.

Klaus Iohannis candidat. Alături de prezidenţiabilul ACL îi putem regăsi pe Adriean Videanu, Radu Berceanu, Sorin Blejnar, Roberta Anastase, şi nu în ultimul rând pe Traian Băsescu, “echipa Iohannis” dovedindu-se a fi astfel o colecţie de personaje cu probleme grave în justiţie sau a căror imagine publică a fost puternic şifonată în ultima vreme.

Scoasă deoparte din lumina reflectoarele după ce a fraudat voturile la Legea pensiilor, Roberta Anastase a început să prindă din nou curaj, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor putând fi “admirat” din nou în studiourile de televiziune cum îl susţine cu ardoare pe candidatul Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis candidat. Din păcate, exemplele de reprezentanţi ai regimului Băsescu care sunt astăzi reactivaţi de către Klaus Iohanis nu se opresc însă aici. Căci odată cu fuziunea dintre liberali şi PDL, în “noul PNL”, în “noul mare partid de centru-dreapta”, cum îi place domnului Iohannis să spună, au intrat personaje total nefrecventabile, persoane împotriva cărora electoratul s-a manifestat puternic împotrivă în 2012. Culmea ironiei, dar şi a ipocriziei, Iohannis era la acea vreme de partea acelui electorat, pentru ca astăzi să stea alături de reprezentanţii de frunte ai acestui regim opresiv.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

Astfel, în “echipa Iohannis” îl putem vedea pe Adriean Videanu, proaspăt urmărit penal pentru abuz în serviciu când era primar al Capitalei şi totodată anchetat de DIICOT pentru subminarea economiei naţionale pe vremea când ocupa funcţia de ministru al Economiei în Guvernul Emil Boc.

Klaus Iohannis candidat. Desigur, din “echipa Iohannis” nu trebuie uitat nici Sorin Blejnar, şef al Fiscului din perioada aceluiaşi guvern de tristă amintire Emil Boc. Fostul şef al ANAF este în prezent urmărit penal alături de fostul său consilier, Codruţ Marta, pentru evaziune fiscală, prejudiciul adus statului fiind calculat la peste 21 de milioane de lei!

Nu în ultimul rând, alături de Iohannis îl putem regăsi pe Radu Berceanu, implicat în acţiuni cu iz penal în perioada în care a ocupat postul de ministru al Transporturilor. Acuzele vizează nereguli în derularea contractului încheiat cu Bechtel la construcţia Autostrăzii Transilvania, existând şi în acest caz probabilitatea ca statul român să fi fost prejudiciat.

Klaus Iohannis candidat. Klaus Iohannis vorbeşte extrem de mult despre justiţie şi statul drept. Dar înainte de a putea vorbi şi de a da lecţii altora, neamţul ar trebui să se uită mai întâi în propria ogradă şi să înceapă de acolo curăţenia. Altfel, Iohannis va rămâne necredibil în continuare.

Citeşte şi: Mafiile PDL ţin spatele lui Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 sep, 2014
iliuta
hOTII SE UNESC INTRE EI
iohanis e urmarit de DNA.Ceilalti sunt cunosscuti ca fiind banditi cu acte doveditoare.
18 sep, 2014
ion
Cine dracu citeste toate prostiile pe care le scrieti la COMANDA ?????
18 sep, 2014
cantautor
echipa lui Ponta:Nastase(fost dublu puscarias cu acte),Fenechiu(actual puscarias),Voicu(actual puscarias),Voiculescu(actual puscarias),Vanghelie,Mazare,Duicu,Pavalache(deocamdata in arest preventiv)
sa continuam cu statul de drept?
18 sep, 2014
katy
FIECARE ECHIPA A FSN ARE PENALII SAI -TE-AI PRINS? FSN1 +FSN2= KOABITACI CU ORDIN DE LA KGB SA DISTRUGA PARTIDELE ISTORICE,CEEA CE AU REUSIT,CU AJUTORUL NEPRECUPETIT AL BIZONILOR VOTANTI, CARE CASCA GURA LA ANTENE ,GHITATEVE SI LABE1TEVE!!! SOMNUL NATIUNII NASTE MONSTRII.... DORMITI, SECURISTII LUCREAZA...PENTRU EI!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ