Roberta Anastase, însărcinată cu primul său copil

| 19 dec, 2014

Roberta Anastase se pregăteşte să devină mămică. Deşi a ţinut până acum secretă sarcina, deputatul a recunoscut că va avea în curând un copil.

Deputatul PDL Roberta Anastase a confirmat, pentru observatorulph.ro, că este însărcinată în luna a cincea, dar a preferat să nu dezvăluie dacă aşteaptă un băiat sau o fată.

Roberta Anastase s-a căsătorit anul trecut cu omul de afaceri Victor Farcă.

Cei doi s-au cunoscut in anul 1998, la Techirgiol, unde Roberta Anastase, pe atunci membru al Partidului Democrat, organiza Scoala de Tineret. Victor Farca, prieten cu unii dintre tinerii din PD, a mers la acestia, la mare, unde a cunoscut-o pe Roberta Anastase. Cei doi s-au apropiat in timp si au devenit un cuplu in anul urmator.

"M-a cucerit cu calm si sinceritate. Am simtit lucrul acesta si mi-a castigat increderea. Apropierea a devenit fireasca si s-a produs in foarte, foarte multe luni in care noi ne-am intalnit, am stat de vorba, nici nu puteam sa spunem ca suntem prieten. Era o amicitie", a povestit Roberta Anastase.

Citeste mai mult pe RomaniaTV.net

Tag-uri: roberta anastase
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ