Nimic despre mafia portocalie. Lista celor care nu au dat cu subsemnatul la procurori, deși ar fi trebuit

| 09 apr, 2014

Să nu uităm că unii dintre acești oameni, după ce au trecut cu arme și bagaje la PMP sau au anunțat susținerea pentru PMP nu au mai fost întrebați de sănătate, deși procurorii dădeau semne că ”s-au deșteptat”.

În presa portocalie există o reacție extrem de agresivă la adresa celor care îndrăznesc să își pună întrebări cu privire la acțiunile Justiției în timpul regimului Băsescu. Aceasta, deși este evident că lucrurile nu sunt deloc în regulă. De ce? Avem anchete despre fapte de corupție dinainte ca Băsescu să fie președinte (vezi cazul Adrian Năstase și alții). Avem dosare cu fapte presupuse de corupție, de după 2012. Nu avem însă nicio anchetă relevantă despre ce s-a întâmplat între 2009 și 2012, ca și cum cei care au făcut parte din guvernarea PDL (mulți dintre aceștia fiind acum la PMP) se bucură de impunitate.

Iată doar câteva nume despre ale căror afaceri presa a scris sute sau mii de pagini și care nu au au fost anchetați de procurori sau, dacă au fost luați la întrebări, asupra dosarelor lor s-a așternut praful: Gheorghe Flutur, Sorin Frunzăverde, Gheorghe Falcă, Gheorghe Ștefan, Ioan Oltean, Cornel Anastase, Radu Berceanu, Florin Popescu, Roberta Anastase, iar exemple pot continua.

Să nu uităm că unii dintre acești oameni, după ce au trecut cu arme și bagaje la PMP sau au anunțat susținerea pentru PMP nu au mai fost întrebați de sănătate, deși procurorii dădeau semne că ”s-au deșteptat”. Putem să ne gândim doar la Gheorghe Ștefan care, după o perchiziție la primărie, pare să fi ales ”calea cea bună”. Sau chiar despre Sorin Frunzăverde, care acum pare să fi fost doar o ”cârtiță” plantată de Cotroceni în PNL și în USL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 apr, 2014
cantautor
mai "cacareaza",tu faci liste?
esti angajat virtual si te faci ca lucrezi?
avem Duicu,Mazare,Constantinescu....hai sa incheiem cu ei,cu prezumtia aferenta de nevinovatie..
cei cinstiti,nu sunt anchetati niciodata...
intreaba-l pe Sultanescu...el nu e anchetat

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ