Amintiri din vremea în care PDL domina România. Mafia portocalie vrea să revină cu Iohannis la cârmă

| 11 sep, 2014

Comandamentul lui Băsescu, format din Adriean Videanu, Roberta Anastase, Gheorghe Ștefan (Pinalti), Horia Uioreanu, Vasile Blaga, ce l-a adus în funcția de președinte pe Traian Băsescu, în 2009, vor să îl dea, în 2014, pe Klaus Werner Iohannis, ca președinte al românilor.

Mafia portocalie vrea să revină cu Iohannis la cârmă, însă dosarele penale pentru corupție, abuz în serviciu și luare de mită o trag în jos, spre pușcărie. Fostul primar al Capitalei Adriean Videanu este cercetat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru abuz în serviciu, într-un dosar mai vechi, privind o dispoziție de demolare a unei clădiri, în care procurorii au dispus clasarea cauzei, însă hotărârea a fost contestată la instanță, ce a dus la redeschiderea dosarului.

ADRIEAN VIDEANU DOSAR PENAL. Plângerea formulată de SC Ruxandra Trading SRL, în contradictoriu cu Adrian Videanu, a fost admisă, în 4 septembrie, de Judecătoria Sectorului 5. Aceasta a desființat și o ordonanță de clasare din 20 martie a Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție, menținută în 6 mai, de un procuror ierarhic superior.

Drept pentru care instanța judecătorească a dispus trimiterea dosarului la Parchet, „în vederea completării urmăririi penale sub aspectul săvârșirii de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave față de suspectul Videanu Adriean”.

Mai mult, plângerea depusă de SC Ruxandra Trading SRL arată că prejudiciul adus societății este de 3,7 milioane de euro, din cauza unui act administrativ emis de Primăria Capitalei, în mandatul lui Adriean Videanu, prin care s-a dispus demolarea unei clădiri ce aparținea firmei.

ADRIEAN VIDEANU ABUZ ÎN SERVICIU. Astfel, în vizorul Parchetului se află primarul general de la acea vreme, Adrian Videanu, dar și alți angajați ai Primăriei Capitalei pentru săvărșirea unor fapte foarte grave. Ceea ce face ca Mafia portocalie, ce acționează la sfatul și cu girul lui Traian Băsescu, să se scalde astăzi în ape tulburi.

Comandamentul lui Băsescu, format din Adriean Videanu, Roberta Anastase, Gheorghe Ștefan (Pinalti), Horia Uioreanu, Vasile Blaga, ce l-a adus în funcția de președinte pe Traian Băsescu, în 2009, vor să îl dea, în 2014, pe Klaus Werner Iohannis, ca președinte al românilor, pentru ca liderul PNL să ducă mai departe regimul Băsescu.

Roberta Anastase, copreședinte ACL Prahova, vorbește în termeni laudativi pe președintele liberalilor, că „Iohannis este un bun român și așa va fi președintele României”, însă aceasta nu se uită în propria ogradă, în care prezidențiabilul ACL și președinte național al Forumului Democratic Român German, Klaus Wener Iohannis, a luptat în trecut pentru continuarea doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ