Băsescu, despre Iohannis: Este un om introvertit și foarte ascuns

| 17 sep, 2014

Traian Băsescu l-a caracterizat, miercuri, pe liderul PNL, Klaus Iohannis, drept "un instrument politic venit pe o imagine de bun gospodar", apreciind că acesta este "introvertit" şi "foarte ascuns", în condiţiile în care un candidat la Preşedinţie ar trebui să fie "un om deschis".

"Îl văd introvertit. Un candidat la Preşedinţie trebuie să fie un om deschis, un om despre care să ştii tot (...) Pentru mine, domnul Iohannis nu este doar primarul Sibiului, el a fost utilizat ca instrument de Voiculescu, Crin Antonescu, Geoană şi pe urmă Ponta (...). A fost un instrument politic care a venit pe o imagine de bun gospodar. Mie mi-e neclar acest om", a spus Băsescu, la TVR 1.

"Cu ce impresie să rămân eu când a fost întrebat cum şi-a făcut cele şase case şi el a zis că din meditaţii. Când am văzut scriptul, râdeam singur în birou cum un pofesor de fizică poate să-şi facă şase case din meditaţii", a subliniat şeful statului.

În opinia şefului statului, candidatura lui Klaus Iohannis la Preşedinţie din partea ACL a demobilizat foarte multe organizaţii din PDL. "Din 2009 şi până acum ai fost premierul Grivco, erai în spatele lui Geoană în 2009. Ai vrut, în 2009, cu alianţa de la Grivco, să-l înlocuieşti pe Boc. Până mai ieri, inclusiv în 2012, ai participat la suspendarea preşedintelui prin mandatul pe care l-ai dat reprezentantului tău în Parlament. Până în ianuarie spuneai că e bun Ponta, e rău Băsescu. Acum, de când ai devenit candidat, ai devenit candidatul dreptei. Cine eşti Iohannis, în ce crezi? În ce-ai făcut până acum două luni sau în ce vrei să ne laşi să înţelegem că vei face?", s-a întrebat retoric Traian Băsescu.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ