Iohannis este susţinut de PDL pentru beneficii materiale. Declaraţia unui senator PSD despre candidatul ACL

| 18 sep, 2014

Senatorul PSD Daniel Savu consideră că democrat-liberalii nu îl susţin pe candidatul ACL în alegerile prezidenţiale Klaus Iohannis din convingere, ci 'doar pentru beneficiile materiale promise de acesta'.

Social-democratul susţine că, în opinia sa, 'echipa Iohannis' se confundă cu 'gaşca penalilor din PDL'.

'Oamenii care îl ajută acum pe Klaus Iohannis în campania pentru prezidenţiale sunt aceiaşi care l-au ajutat pe Traian Băsescu să taie salariile şi pensiile românilor, să crească TVA şi să construiască reţelele clientelare care au căpuşat bugetul de stat în ultimii 10 ani. Multe nume care dau românilor fiori, precum Videanu, Blejnar, Berceanu, Anastase sau Ioan Oltean, formează astăzi 'echipa Iohannis', după ce în anii trecuţi erau mercenarii lui Băsescu', spune social-democratul potrivit unui comunicat de presă remis, joi, AGERPRES.

Daniel Savu adaugă faptul că singurul scop al democrat-liberalilor este 'să pună din nou mâna pe funcţii importante în stat şi să-şi 'rezolve' problemele personale prin influenţa lui Iohannis la Cotroceni'.

'În PDL nu au existat niciodată loialităţi sau prietenii - totul s-a făcut pe baza intereselor sau din cauza şantajelor lui Băsescu. Iar acum nimeni nu trage pentru Klaus Iohannis din convingere, ci doar pentru beneficiile materiale promise de acesta. Edilul din Sibiu joacă în acest moment un joc foarte periculos cu nişte oameni care îl pot trăda la orice pas, dar cred că genul acesta de anturaj îi place, pentru că se regăseşte pe sine în tipologie', conchide senatorul PSD.

Citeşte şi: Se va dezice Iohannis de mafia portocalie?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ