Semnalul lui Băsescu către Iohannis – schimbă explicaţia pe case, miroase urât şi ne facem de râs

| 19 sep, 2014

Traian Băsescu este nemulţumit de modul în care evoluează elevul său, Klaus Iohannis. Într-o apariţie la televiziunea publică, preşedintele l-a tras de urechi pe candidatul Alianţei Creştin Liberale, ironizându-l pentru explicaţiile pe care acesta le-a oferit în legătură cu achiziţia celor şase case pe care le deţine în prezent.

Klaus Iohannis candidat. Totodată, Băsescu a criticat prestaţia ştearsă de până acum a liberalului, catalogându-l a fi încă “o necunoscută” pentru electorat.

“Pentru mine, domnul Iohannis este o necunoscută. Îl văd tăcut. Să vă fac poză mea. Îl văd introvertit, un candidat trebuie să fie deschis, un om despre care ştii tot”, şi-a început Băsescu portretul făcut lui Klaus Iohannis.

În traducere liberă, mesajul preşedintelui pentru primarul Sibiului a fost “Iohanis, trezeşte-te şi spune şi tu ceva”, tăcerile mormântale ale prezidenţiabilului ACL fiind deja de notorietate. Ce-i drept, strategia “mută” nu i-a dus vreo creştere în sondaje lui Iohannis.

Citeşte şi: Videanu, Blejnar şi Berceanu îi fac campanie lui KLAUS IOHANNIS

Klaus Iohannis candidat. Ce l-a supărat în schimb cu adevărat pe preşedinte este explicaţia pe care Iohannis a găsit de cuvință să o ofere, atunci când a fost întrebat despre modul în care şi-a însuşit cele şase case. Supărarea lui Băsescu a fost mascată sub râsete şi hăhăieli, şeful statului ironizându-l pentru explicaţiile puerile pe care edilul sibian le-a dat în legătură cu acest subiect, cât şi pentru inadevertența declaraţiilor lui Iohannis.

“Cu ce impresie rămân, când a fost întrebat cum a făcut cele şase case şi spune că din meditaţii? Am râs singur în birou. Pe urmă, la altă emisiune, iar l-a întrebat ziaristul şi a spus că primele două au fost moştenite de la părinţi - mama, asistentă medicală, iar tata- mecanic auto. Tata a fost colonel şi ne-a lăsat un apartament cu două camere mie şi fratelui meu”, a mai spus Băsescu.

Dar şi de această dată, mesajul lui Băsescu a fost unul foarte clar pentru Iohannis: ”Hotărăşte-te! Moştenire sau meditaţii? Găseşte altceva, că povestea nu ţine!”.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. De ce Iohannis nu poate avea ca tema de campanie Educația

Klaus Iohannis candidat. Supărarea preşedintelui este de înţeles, în contextul în care Iohannis este candidatul în care îşi pune cel mai mult speranţele, Băsescu recunoscând voalat faptul că şansele Elenei Udrea de a intră în turul II sunt totuşi destul de mici.

Băsescu a continuat să-i mai dea bobârnace lui Iohannis, afirmând despre acesta că este o persoană manipulabilă, folosită şi în trecut ca instrument de alţi oameni politici. Ceea a uitat însă preşedintele să menţioneze, este că l-a rândul său, Traian Băsescu face acelaşi lucru în prezent cu Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Abordarea schizoidă a vechilor şi noilor băsişti – de ce nu aveţi bască, domnule Ponta?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 sep, 2014
Mihai
Asa!
Dă-i înainte, tovarășo! Maine-poimaine poate demonstrati cum a violat copii de gradinita, sau poate cum va vinde Romania Germaniei...

Ca faptul ca e deja "nazist", "samsar de case", "traficant de organe de copii" deja stim :)))

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ