Monica Macovei a strâns 200.000 de semnături. Duminică îşi va depune candidatura la alegerile prezidenţiale

| 19 sep, 2014

Candidatul independent Monica Macovei a reuşit să strângă cele 200.000 de semnături de susţinere necesare înscrierii în cursa prezidenţiale. În consecinţă, Macovei se va prezenta duminică la Biroul Electoral Central cu dosarul de depunere a candidaturii.

"Îmi voi depune candidatura pentru funcția de Președinte al României duminică, 21 septembrie 2014, ora 15.00, la Biroul Electoral Central - Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu Nr. 28, Sector 1, București", a anunţat Monica Macovei pe Facebook.

Roxana Dascălu, coordonator al campaniei Monica Macovei, estima pe 15 septembrie că numărul de 200.000 de semnături va fi depăşit.

"Vrem să avem o marjă de eroare când depunem semnăturile şi cred că vom avea 240.000 de semnături", a declarat Roxana Dascălu pentru RomaniaTV.net.

Dascălu a precizat că, pe măsură ce veneau din teritoriu listele cu semnături a început şi un proces de verificare a lor, astfel încât să fie limitat riscul ca unele să fie invalidate la BEC.

"Unele nu sunt conforme. De exemplu, pe câteva lipsea oraşul, aşa că le-am anulat noi dinainte să le depunem. Vrem să respectăm legea. Bună, rea, dar este lege", a spus Roxana Dascălu.

Citeşte şi: Monica Macovei: Intervenţiile lui Băsescu îmi aduc beneficii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 sep, 2014
marius
succes d-na Macovei!
sper sa reusiti, Romania are nevoie sa iasa din mocirla in care se scalda. este nevoie de o schimbare fundamentala

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ