Monica Macovei: Intervenţiile lui Băsescu îmi aduc beneficii

| 18 sep, 2014

"L-aș ruga pe președinte să facă lista lungă a compromisurilor pe care le-am făcut”, a spus Monica Macovei la Digi 24, ca răspuns la afirmațiile făcute de Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni de la TVR, în care a comparat-o cu Elena Udrea.

"Intervențiile președintelui îmi aduc beneficii. Pentru că spune lucruri despre care lumea știe că nu sunt adevărate. E dureros, am fost împreună, am fost o echipă. Se fac aceste comparații și se spun lucruri neadevărate. Am făcut lucruri bune pentru țară, am trăit împreună alegerile din 2009”, a spus Monica Macovei.

Aceasta a precizat că președintele statului trebuie să clarifice problema agentului infiltrat printre candidații la prezidențiale.

„Afirmația e importantă, dacă poate fi dovedită. Este grav pentru siguranța României, dacă viitorul președinte a fost ofițer sub acoperire. Să spună electoratului, pentru că e un lucru grav. Haideți să fim responsabili, să nu aruncăm petarde, dacă nu putem dovedi. E președintele țării, să spună electoratului!”, a spus Monica Macovei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ